Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: Can't See Pictures (Resolved)

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    McDonough, GA (near Atlanta)
    Posts
    398

    Can't See Pictures (Resolved)

    Normally, I can see (or open) the pictures included in the Sawmill Creek posts. On occasion (such as the attached posted by Steve Schlumpf in the Turners Forum) I cannot. Any advice? Thanks.


  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    McDonough, GA (near Atlanta)
    Posts
    398

    Addendum

    I guess I can't copy and paste this picture very well either.



    It's in the thread labelled "Small Footed Bowl."

    Steve

  3. #3
    Steve,

    Same problem and it only seems to happen on SMC. Using a Mac computer with Safari. When I down load picture to my computer it is in "attachment.php.html" format, not jpg or other picture format. I wonder if it is trying to open picture in browser and can't? Also, when I click on picture I'm sent to another page telling me I'm not logged in, when I am.

    Larry
    Last edited by Larry James; 07-29-2008 at 11:42 PM. Reason: add

  4. #4
    I have noticed that whenever I get a red x instead of a picture, I am not logged in. All I have to do is log in and the pictures appear.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    McDonough, GA (near Atlanta)
    Posts
    398

    Same problem

    Larry James said:

    Also, when I click on picture I'm sent to another page telling me I'm not logged it when I am.


    Larry: I also occasionally have this same problem, even though I am already logged in. Once again, only on SMC. I am using a PC with internet explorer. Most pictures I am able to see. Still don't know why I occasionally have these problems.

    Steve

  6. #6

    Question Aaron

    Aaron, Aaron, are you out there? Can you shed any light on the problems Steve and I are having.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Hayes, Virginia
    Posts
    13,245
    Larry,

    Send Aaron a private Message, he has been involved in a sign project lately and he is wrapping up a summer class he has been teaching so he has been real busy

    .

  8. #8
    Thanks Keith


    Larry

  9. #9
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Gloucester, VA
    Posts
    1,984
    Are you using the "Remember Me" option when logging in, and are you automatically logged in?
    _Aaron_
    SawmillCreek Administrator

  10. #10
    Quote Originally Posted by Aaron Koehl View Post
    Are you using the "Remember Me" option when logging in, and are you automatically logged in?
    Yes, I always auto log-in.

  11. #11
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    McDonough, GA (near Atlanta)
    Posts
    398

    Answer

    I always manually log in. When I first posted this thread, I only had a red x in the first 2 posts. Today, I can actually see the pictures.

  12. #12
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Murrieta, CA
    Posts
    783
    I switched to a mac and now get a question mark where a picture should be. Some pictures still show, but some have the question mark.
    Any suggestions???
    Be Blessed

    George

  13. #13
    Quote Originally Posted by George Conklin View Post
    I switched to a mac and now get a question mark where a picture should be. Some pictures still show, but some have the question mark.
    Any suggestions???
    George, hang-in there. Keith and Aaron are working on it.

    Same problem with my Mac, but looks like some windows users are also having problem viewing pictures. Don't think it's a Mac only problem.

    I'v had my Mac for 7 years - not a single virus or other problem - would never buy a windows computer again.

    Larry

  14. #14
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Gloucester, VA
    Posts
    1,984
    Problem resolved!!

    If you notice, some picture links go to www.sawmillcreek.org, and others simply link to "sawmillcreek.org" (without the www).

    The log on cookie has been modified to work on both sawmillcreek.org and www.sawmillcreek.org.

    (You were asked to log in again when viewing certain pictures, because your login cookie did not work between domains.)

    Sorry it took so long, but it was a tricky thing to pinpoint!
    _Aaron_
    SawmillCreek Administrator

  15. #15
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    McDonough, GA (near Atlanta)
    Posts
    398

    Thanks

    Aaron:

    Thanks for your help with this!

Similar Threads

  1. Having trouble seeing pictures.
    By David Eldridge in forum Forum Tech Support
    Replies: 5
    Last Post: 07-07-2008, 1:06 PM
  2. Viewing pictures, etc., in the Plans Forum (Resolved)
    By Chris Kalkowski in forum Forum Tech Support
    Replies: 3
    Last Post: 07-16-2007, 1:51 AM
  3. More Dust Collector Pictures
    By Ken Garlock in forum General Woodworking and Power Tools
    Replies: 11
    Last Post: 03-12-2005, 1:13 AM
  4. Trying first pictures
    By Brent Beelby in forum General Woodworking and Power Tools
    Replies: 10
    Last Post: 03-08-2005, 1:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •