Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: Trotec Speedy 300 Random Errors

  1. #16
    Quote Originally Posted by Gary Hair View Post
    This may sound like an off-the-wall question, but are both of your cabinet lights working?

    There were several people I know that had otherwise un-solveable problems and it turned out to be the light circuit needed both lights otherwise it caused problems elsewhere. Pretty sure it was on S-400's but you never know if it might apply to your S-300 as well.
    Yes, both lights are working. That's an interesting point. Even though it won't help for this issue, I'll have to keep that in mind for future issues that arise. Thanks for bringing that to my attention.
    Trotec Speedy 300 80 Watt (2017)
    Trotec Speedy 300 80 Watt (2019)

  2. #17
    I just wanted to follow up on this thread for everyone that helped and for anyone who refers to this in the future. Trotec ended up sending us a new I/O board and keypad. We have since replaced the I/O board, USB cord, as well as the keypad. Everything seems to be working correctly now. Only time will tell if we have anymore random errors. Thanks again for all of the help.
    Trotec Speedy 300 80 Watt (2017)
    Trotec Speedy 300 80 Watt (2019)

  3. #18
    Brain transplant

    Glad it's up and running!
    ========================================
    ELEVEN - rotary cutter tool machines
    FOUR - CO2 lasers
    THREE - fiber lasers
    ONE - vinyl cutter
    CASmate, Corel, Gravostyle


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •